Ky është dędikimi më i bukur romantik që Adriana Matoshi i bëri të dashurit

Ky është dędikimi më i bukur romantik që Adriana Matoshi i bëri të dashurit

Aktorja Adriana Matoshi po jeton një histori të bukur dashurie, me gjasë më të ëmblën dhe pa si ona nten në jetë,

Adriana, e cila është ndarë nga bashkëshorti i parë, me të cilin ka katër fëmijë, është në lidhje me futbollistin Keith.

Çifti e kanë deklaruar publikisht dashurinë e madhe që ndj ejnë për njëri-tjetrin, madje këtë e kanë bërë edhe publikisht përmes emisioneve televizive.

Sot, aktorja përmes një sto rie, ka shprehur gjithë ad mirimin për të dashurin, përmes një video të tij nga Parisi. /Kosovarja/