“Haja buburreca, aty ishte tmerr”, rrëfimi trõnditës i Marias që u rrit në jetîmoren e Vlorës

“Haja buburreca, aty ishte tmerr”, rrëfimi trõnditës i Marias që u rrit në jetîmoren e Vlorës

Stafi i programit “E Diela Shqiptare” ka gjetur vajzën e Yzeirit të cilën e çoi në shtëpinë e fëmijës në Vlorë pasi gruaja e ti/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

j pati pr obleme me ndore pas lindjes. Yzeiri ka treguar se kanë pasur pr obleme ekonomike dhe gje ndja e së shoqes e bëri të pamundur rritjen e vajzës së tyre të vogël Afërdita dhe e çuan në je timore, me shpresën për ta ri marrë pasi gruaja e tij të sh ërohej./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në studio ka ardhur Afërdita e cila është b irësuar nga prindër italianë. Ajo ka ndryshuar dhe emrin dhe quhej Maria Pia Malteze. Afërdita Dule vjen ne studio e cila flet në gjuhën italiane sepse është larguar shumë e vogël nga Shqipëria./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet