Gjithë politikanët kanë luajtë “pitpitak”, “guxhas” e “pilifunc”

Gjithë politikanët kanë luajtë “pitpitak”, “guxhas” e “pilifunc”

Kryetari i komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci foli për evenimentin “Muaji i Mërgatës”.Ju ft0jmë tè nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Lladrovci foli edhe për planet e tij pr ivate për rtv21 ku tha e sivjet nuk do të shkojë fare në pushim.Ju ft0jmë tè nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ai tha se nuk ka kohë pasi që tani janë dëgjimet publike për bu xhetin e komunës dhe po ashtu f ushata zgjedhore.Ju ft0jmë tè nd1qn1 v1de0n më p0shtë…