Çun Lajçi: Albin bre, më more n’qafë edhe mua

Çun Lajçi: Albin bre, më more n’qafë edhe mua

Aktori dhe shkrimtari Çun Lajçi, ka thënë se ish-kryeministri Isa Mustafa, kishte nënshkruar mar rëveshjen e Brukselit për th emelimin e A s oci acio nit të Komunave me Shumicë serbe, me porosinë e ish-presidentit Hashim Thaçi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ai ka kërkuar nga kryeministri Albin Kurti, që të flet hapur për temën e A s ocvia ci onit, pasi sipas tij, ai po u “vë çelësin fjalimeve” të tij.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Lajçi ka thënë se p usht etarët “analfabetë” të deritanishëm, kanë nënshkruar dokumente pa e ditur çfarë ishin ato letra.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…