Gruaja “kap burrin duke e bërë me nënën”: Po ju çfarë do bënit po të ishit në vendin tim? Ma bënë jetën….

Gruaja “kap burrin duke e bërë me nënën”: Po ju çfarë do bënit po të ishit në vendin tim? Ma bënë jetën….

Një hi stori dashurie mund të jetë aq e bukur, por edhe mund të përfundojë në mënyrë të hi dhur. Kjo është historia e një gruaje, e cila historia e saj e martesës nuk përfundoi mirë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo e donte shumë burrin e saj, por dashuria mund të kthehet shumë shpejt në ur rjetje dhe ze mërim. Gruan në fjalë e tr adhëtoi i shoqi dhe me e ke qja është se ai kishte lidhje me nënën e tij b iologjike./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Gruaja me emrin, Lori Lavoie tregoi se e kapi burrin e saj Tony Lavoie dhe nënën e saj, Cheryl Lavoie, duke e bërë në kre vatin e saj martesor. Ata të tre jetonin bashkë dhe një ditë ajo i kapi duke e bërë dhe në di van./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…