Pse o i madhi Zot se kishin dy fëmijë për të rritur? Burrë e grua japin shpîrt pasi hëngrën turshi (FOTO)

Pse o i madhi Zot se kishin dy fëmijë për të rritur? Burrë e grua japin shpîrt pasi hëngrën turshi (FOTO)

Dy fëmijë të vegjël, një dhe pesë vjeç u gjetën të gj allë tre ditë pasi prindërit e tyre Alexander e Viktoria Yakunin ndër ruan je të pasi “konsumuan turshi të he.lmuara” tha pol i cia e Bolshoye Kuzymokino, në Rusi.

Vajza pesë vjeçare dhe djali një vjeçar, u zbuluan kur të afërmit nuk arrinin të kontaktonin me Alexander e Viktoria Yakunin, të cilët përshkruheshin në lokalitet si “çifti i përkryer”.

Ata nuk u paraqitën në një darkë familjare dhe më në fund bija e tyre u përgjigj në telefon.

E vogla tha se babai i saj 30 vjeçar, dhe nëna 25 vjecare, “po flinin prej shumë kohësh” dhe shtoi se babai “ishte nx irë në fytyrë”.

Ndërkohë ajo ishte kujdesur për vëllanë 1-vjeçar.

Motra e Alexander, Natalia Bakulina, 36 vjeçe, gjeti çiftin të vd. ekur në k re v at kur mbesa e saj hapi derën.