Baton Haxhiu: I Vetmi person që mundet ta fîton Albin Kurtin është Memli Krasniqi nëse ai bëhet kryetar i PDK-së!

Baton Haxhiu: I Vetmi person që mundet ta fîton Albin Kurtin është Memli Krasniqi nëse ai bëhet kryetar i PDK-së!

Gazetari Baton Haxhiu ne T7, ka folur per zgjedhjet e b rendshme ne PDK qe do te mbahen se shpejti. Ne nje b et e je ne mes te Vlora Çitakut, Enver Hoxhajt dhe Memli Krasniqit, sipas Haxhiut, ky i fundit do te ishte kryetari ideal.

Por, si pas tij, Memli zgjidhet vetem nese PDKja do te donte nje l ider te ardhshem te cilin nuk do ta de nonte per humbjet e dy pale zgjedhjeve te fundit. Baton Haxhiu tha se vetem Krasniqi meriton te jete kryetar i PDKse, e madje tha se vetem ky mund te fitoje kunder kryetarit te LDKse, Lumir Abdixhikut dhe atij te VVse, Albin Kurtit.

Ne se PDKja e do nje li der te ardhshem, por nuk e de.non per shkak te h umbjeve, i vetmi qe e meriton eshte Memli Krasniqi. Te tjeret nuk e meritojne.

Nese PDKja nderton parime dhe nderton ekipin per te ardh men, atehere duhet ta fli.joje Enver Hoxhajn, ka thene Baton Haxhiu.