U doli çdo gjë “sheshit dhe i panë të gjithë, ja cilët janë vipat që i tradhëtuan veshjet keq” fare

U doli çdo gjë “sheshit dhe i panë të gjithë, ja cilët janë vipat që i tradhëtuan veshjet keq” fare

Që nga kë putja e një ko pse apo g risja e pantallonave ose ndodh që të ngrihet papritur fustani nga e ra.Shikovid me poshte:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për personazhet e njohur momente të tilla janë më të s ikl etshme, pasi ndodhin para kamerave dhe menjëherë bëhen vi rale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…