Njihuni me çiftin më të veçantë në botë: Burri është sht’atzënë 8-muajsh

Njihuni me çiftin më të veçantë në botë: Burri është sht’atzënë 8-muajsh

Modelja tra nsgj inore nga Kolumbia publikoi në In stagram disa foto ku shfaqej duke i p uthur ba rkun bashkëshortit sht atzënë dhe shkroi: “Dashuria është dashuri”.

Esteban Landrau është në muajin e 8 të shta tzënisë dhe çifti janë përgatitur për ardhjen në jetë të djalit të tyre. Ata kanë vendosur ta quajnë fëmijën A riel.

Danna S ultana u bë e famshme në Kolumbi nga pjesëmarrja në show-n “Colombia Has Talent”.

Mediat lokale ra portojnë se çifti po bëhen me fëmijë natyrshëm, pasi që të dy kanë o rganet e tyre natyrore.