Kejvina Kthellës i zběrthehet bluza në mes të emisionit: Jam pa gjë…

Kejvina Kthellës i zběrthehet bluza në mes të emisionit: Jam pa gjë…Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Modelja Kejvina Kthella ka kaluar një ske në të sîkletshme një natë më parë. E ftuar në “Binjakët show”, Kthella u fut në një vaskë të mbushur me akull bashkë me Romeo Veshajn, por e tr adhëtoi bluza që kishte veshur. Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…

Në mometin që nuk pritej, Kejvinës iu zbë rthye bluza dhe i doli gjithë gjo ksi. Ajo u përpoq ta mbante me duar, dhe kërkoi ndihmë nga Romeo për ta mbērthyer.Ju ft0jmē tē nd1qn1 v1de0n mē p0shtë…