Nuk kisha “dashtë me jetu asnjë ditë pa Uvejsin Zoti mos e baftë”, nëse ai shkon, s’kisha dashtë kurrë me lanë vet me shku

Nuk kisha “dashtë me jetu asnjë ditë pa Uvejsin Zoti mos e baftë”, nëse ai shkon, s’kisha dashtë kurrë me lanë vet me shku

Në emisionin L ibero në kanalin ATV ishte I ftuar Hoxha Halil Kastrati I cili ka folur për jetën e tij dhe akvtivitetin e tij më shoqaten Je timat e Bavllkanit, shkruan Republika online.

Halil Kastrati ka folur për femijët e tij ku njëri nga fëmijët është spr ovuar më sem undjen e au ti zmit,
“Nuk kisha dashtë me jetu asnjë ditë pa Uvejsin.

Zoti mos e baftë, nëse ai shkon, s’kisha dashtë kurrë me lanë vet me shku, jeta e kësaj bote ështe sk enar në vete.

Fi r deusi jeton në Austri është I martuar, Ebu Bekri dhe Uvejsi është këtu, Uvejsi është au tik është një sp rovë qe na k aplu familjen tonë megjithatë është me I bukuri në botë më I miri.

Uvejsi unë te ai gjejë buzqeshjen, unë te ai e gjejë rehatin,e gjejë ql odhjen është m otiv I jetës sime, shkruan Republika online.

Uvejsit i dëshirojmë shë rim të shpejtë!

Për më shumë ndiqeni videon:

v1de0