Foto e nënës me vajzën e saj 1999 – 2021.

Foto e nënës me vajzën e saj 1999 – 2021.

Në foto është Blerta Haxhosaj – Myrta me vajzën Egzona Myrta, gjatë lu ftës, prill 1999.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ndërsa fotografia e dytë e publikuar është gjatë këtij viti 2021 e Blertës dhe Egzonës 2021.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Foto është bërë nga BBC, në vitin 1999, gjatë d ep ort imit nga Gjakova, në fshatin Letaj, të Krumës./Republika Online.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…