Propozimi më i veçantë që keni parë ndonjëherë, meteorologu i shpreh dashurinë partneres “përballë tornados”

Propozimi më i veçantë që keni parë ndonjëherë, meteorologu i shpreh dashurinë partneres “përballë tornados”

Një propozim për martesë ndryshe nga ajo çfarë shikojmë zakonisht ka ndodhur në SHBA.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Tom Bedard 29-vjeç dhe Raya Maday, 26, punojnë së bashku në “AccuWeather” në Wichita si meteorologë dhe udhëtuan plotë gjashtë orë me makinë deri në Colorado me shpresën se do të takohen me një t ornado.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ata realizuan një ëndërr dhe kështu Tom u gj unjëzua në ato momente para partneres për t’i propozuar pavarësisht që pas shpinës së tyre qarkullonte to rnadoja dhe er ërat e f orta.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Tom dhe Raya janë takuar në vitin 2016 në një konferencë të meteorologëve dhe shumë shpejt u lidhën bashkë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

ishte pikërisht dashuria e madhe për motin që i bashkoi edhe më shumë.
Një vit më vonë, dy shja u punësuan nga “AccuWeather në Wichi ta”, ku punojnë si “paralajmërues” për kompanitë tr ansportuese duke pa ralajmëruar për kushtet e motit.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…