E bίnd νajzën të shkojë tek aviοni i tij privat, por shikοni si e tυrpërοn ate..

E bίnd νajzën të shkojë tek aviοni i tij privat, por shikοni si e tυrpërοn ate..

Kjo video do t’ju lë pa fjalë.Ky djalosh e ka ftuar një vajzë të shkojë në aeroplanin e tij p rivat, mirëpo vajza nuk eshte ne dijesni se cfar e pret aty.

Pas nje kohe djali i thot tr oc se cfar mendon per te dhe cila ishte arsyja qe ai e pruri ne Avion…SHIKO VIDEON KËTU