(Video që të prek zemrën) Dy motrat gjejnë njëra tjetrën pas 36 vitesh, rėagimi i tyre të rrěqeth

(Video që të prek zemrën) Dy motrat gjejnë njëra tjetrën pas 36 vitesh, rėagimi i tyre të rrěqeth

As Molly Sinert dhe as Emily Bushnell nuk dinin për të kaluarën e tyre, por diçka i bëri ato papritur të fillojnë ta kërkojnë atë, madje edhe duke bërë t este të A DN-së.

Në moshën 36-vjeçare, ato u be fasuan kur mësuan se ishin ado. ptuar dhe madje kishin një motër binjake. Edhe për të festuar ditëlindjen e tyre, ato u shfaqën për herë të parë ballë për ballë njëra-tjetrës