Shqiptari nga Kosova v’ret të dashurin e ish-gruas në Belgjikë para syve të fëmijëve!!

Shqiptari nga Kosova v’ret të dashurin e ish-gruas në Belgjikë para syve të fëmijëve!!

52-vjeçari Ismet Osmanay u p la ggos me thíkë të hënën në Waterbaan, Deurne në Belgjikë, pranë një shkolle. Polícia njoftoi se më pas víktíma vdíq në vendngj arje. I d yshuari Betim A. 48-vjeçar u a r restua menjëherë.

Disa prindër që po prisnin në po rtën e shkollës treguan n gjarjen. “Kemi dëgjuar shumë të bërtítura dhe pamë dikë që binte nga biçikleta e tij”. “Çiklisti ishte shtrírë në tokë, ndërsa një burrë u p ërkul mbi të dhe e godíti disa herë në qafë”.

“Me gj akun që i píkonte nga duart, ai qetësísht kaloi aty pranë.

Siç rap ortojnë mediat atje, Ismet Osmanay është i dashuri i ish-gruas së Betim A.