Qytetarët tallen me ‘shqipen’ e Duda Baljes, ja si e mbron Berat Buzhala…

Qytetarët tallen me ‘shqipen’ e Duda Baljes, ja si e mbron Berat Buzhala…

Deputetja nga minoritetet në Kosovë, Duda Balje është t alluar nga disa qytetarë në Facebook për shkak të një komenti të saj në gjuhën shqipe. Ajo ka bërë disa g abime të vogla dhe ka nxitur rea gimin e qytetarëve.

“O Beratit, flm! Edhe ti je e mire me emisionit tend”, ka shkruar deputetja në një postim të gazetarit Berat Buzhala.

“Une jam i bindun qe ne gjuhen e saj amtare Duda shkrune ma bukur se sa ju qe po e per qeshni, kurse edhe ne gjuhe te huaja e shkrune ma mire si ju”, shkruan Buzhala.