Ju luten qe te mos hidhej ne det, turisti ‘nderron jete’ menjehere pasi u hodh!(VIDEO)

Ju luten qe te mos hidhej ne det, turisti ‘nderron jete’ menjehere pasi u hodh!(VIDEO)

Ngja rja ndodhi në Bejrut, ndërsa turisti nuk kishte dijeni për varkën që ndodhej në ujë dhe për p. as oj. ë, u për. p l as për v. d e kj e me të./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Turistët që ndodheshin në varkë i bër. tit ën “Mos e bëj”, por Fahd Ibrahim Jamin Al-Lakma nuk i dëgjoi dhe u h. odh nga s hkëmbi.Qytetarët panë të tm. err. uar momentin kur ai “fluturoi” ./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet