Udhëtarit i humb durimi në autobusin e Prishtinës, shikon vide0 po…

Udhëtarit i humb durimi në autobusin e Prishtinës, shikon vide0 po…

Tejmbushja e autobusëve u rban të Prishtinës po bën që disa qytetarë të dalin nga ‘vetja’.Në një video të dërguar në adresë të shihet një person teksa shikon video po’rn o./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Afër tij është një grua (biondinë) të cilës ia tregon videon e ‘pi’s të’.Shikoni më poshtë ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet