“Mbytet” në plazhin e Velipojës një burrë

“Mbytet” në plazhin e Velipojës një burrë

Një n gjarje e r ëndë ka ndodhur ditën e sotme në plazhin e Velipojës në Shkodër. Burime për kanë bërë me dije se një burrë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

42-vjeç është mby tur.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju f/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ende nuk dihet identiteti i tij dhe as rrethanat e kësaj n gjarje të r ëndë. Pritet që p olicia dhe grupi he timor të shkojnë në vendngj arje dhe zba rdhin këtë r ast të rë ndë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet