I merr celularin të dashurit, sh0kohet nga biseda që i gjen me gruan e fejuar

I merr celularin të dashurit, sh0kohet nga biseda që i gjen me gruan e fejuar

Ajo ka dërguar bisedat në redaksinë e ku shihet se gruaja tjetër i ng acm on të dashurin, duke kërkuar me ngu lm që të takohen dhe të realizojnë “skenat” e sh fr en uara të dashurisë.Shikovid/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka dërguar bisedat në redaksinë e ku shihet se gruaja tjetër i ng ac mon të dashurin, duke kërkuar me n gu lm që të takohen dhe të realizojnë “skenat” e sh fr en uara të dashurisë.Shikovid/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet