Fotoja që “çmendi” rrjetin: Pse shokët e skuadrës krijuan gārdh mbi Eriksenin

Fotoja që “çmendi” rrjetin: Pse shokët e skuadrës krijuan gārdh mbi Eriksenin

Bota e sportit është lëkundur ditën e djeshme pas një episodi të fr ikshëm që u re gjistrua gjatë ndes hjes Danimarkë- Finlandë, ku sportisti danez Christian Eriksen, hu mbi ndj enjat në fushë, në fund të pjesës së parë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Futbollisti danez Eriksen p ësoi ar rest k ardiak në fushë. Mjekët i bënë masazh ka rdiak me sfush orit të Interit, ndërkohë që sikurse mund të shohim nga fotoja p rekëse e mëposhtëme kanë qenë shokët e tij të ekipit që e rrethuan me l ot në sy.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Arsyeja e këtij veprimi ka qenë për të ruajtur pri vatësinë e tij në ato momente të vë shtira dhe për të mos u kapur nga kamerat.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

11 000 tifozët e stadiumit të Kopenhagenit ranë në he shtje, ndërsa lojtari doli me ba rrelë, i shoqëruar nga shokët e tij të sku adrës, pas 10 minutash tr ajtimi mjekësor. Nde shja Danimarkë- Finlandë fillimisht u pe zullua më pas UEFA vendosi të r ifilloje rreth orës 20:30, Takimi u mbyll me fitoren e Finlandës.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…