E pabesueshme: ‘Millosheviq’ shfaqet midis Kosovës

E pabesueshme: ‘Millosheviq’ shfaqet midis Kosovës

Teatri i Graçanicës do të ketë një shfaqje kushtuar ish presidentit serb, Sllobodan Millosheviç dhe gruas së tij, Mirjana Markoviç. Jelena Bogavac do të jetë au torja e dra mës e cila do të jetë një përmbledhje për jetën e ish ka sapit të Ballkanit, shkruan Indeksonline.
“Ne do ta interpretojmë Sllobodanin dhe Mirjanan si një çift të pa ndashëm të cilët janë të gatshëm të marrin vendime të mëdha.” Ne vazhdim keni edhe disa in serte nga kjo pjese teatrale.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…