Djali i ri nga Shkodra kap mat të fejuarën me dashnorin/ Reagimi i tij i lë të gjithë me gojë hapur; Ja cfarë i bëri.

Djali i ri nga Shkodra kap mat të fejuarën me dashnorin/ Reagimi i tij i lë të gjithë me gojë hapur; Ja cfarë i bëri.

Tradhëtia në çift në jo pak ras te ka shk aktuar skena ag res iviteti, madje edhe k rime, në publik. Një qytetar ka treguar ske nën e zbulimit të tra dhëtisë në çift, që ka ndodhur në një nga lokalet e Shkodrës.

Përpos tr adhëtisë, qytetarit i ka bërë përshtypje i nd iferenca e njerëzve për ballë një kon flikti dhe aq më tepër para d hunës ndaj një femre. “Pershnetje shkodra. Sot ndodhi dicka marre me e pa dhe degju kush mu ne nje lokal pak si ne periferi te qytetit. Nje djale rreth 30 vjec gjeti mesa duket ne kafe te fejumen me nje tjeter. Un i kisha vec dy tavolina ma larg. Ca ske ne. Me erdhi ke q per at vajzen se kerkujt sja mbajti me nderhy.

Ai u fut dhe e kapi per flokesh dhe e mori me vedi ne te 100 e sekondit. Mbani pershtypje ai djali tjeter nuk re agoi hiq e madje as ky vet si tha gja atij. Sla gja ma e s ha vajzen e botes. Ne menduam mos e kishte moter…por ajo qe na bani krejt pershtypje asht se ne lokal kishte gra dhe burra e kerkush nuk e ndihmoi edhe pse ajo ule riste. Une jam em igrant edhe I thashe shokut me lajmeru po licine edhe me thane tan lene mar punet e tyne jane. Mir ja bani. Po ai asht d hunim. Gjithsesi jam shoku nga ajo sk ene”, rrëfen qytetari për Shkodra News.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…