C’po ndodh keshtu? Bleona Qereti më mirë me nejt me një kali se një Shqiptar që…

C’po ndodh keshtu? Bleona Qereti më mirë me nejt me një kali se një Shqiptar që…

Emisioni “Opinion” nga Blendi Feziu mbrëmë kishte mbledhur disa nga figurat e njohura të ekranit shqiptar të cilët diskutuan rreth temës “A na bën p araja të lumtur”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Në mesin e tyre ishte dhe këngëtarja, Bleona Qereti, e cila ka vite që është shp ërngulur në Amerikë.Bleona Qereti u shpreh se teknikisht njerëzit që kanë para janë më të sinqertë dhe të vërtetë se ata që nuk kanë, por një pjesë e mirë e p anelit e k undërshtuan atë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Ai njeriu që punon 9 me 5, ai ka një model në kokë, modelin që ka vendosur shoqëria. Kush është modeli që ka vendosur shoqëria?Bëhesh 18 vjeç, ikën në kolegj, kur mbaron kolegjin merr një k redi për shtëpinë, martohesh me atë ‘motrën’ që ke pasur në klasë, bën tre fëmijë dhe ke një shtëpi me një g ardhë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet