Burri i ndertoi nje xhakuzi ne traktor, pasi gruaja e tij ankohej gjithmone se nuk kishte nje vaske

Burri i ndertoi nje xhakuzi ne traktor, pasi gruaja e tij ankohej gjithmone se nuk kishte nje vaske

Dave Eastwood ka kaluar dy vitet e fundit duke ndërtuar një shtëpi për veten dhe partneren e tij, Helen Kettleborough në Honley, West Yorkshire.Gjatë ndërtmit, çifti është de ty. ru ar të jetojë në garazh.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Kjo s ituatë jetese do të thoshte se Helena mund të përdorte vetëm dushin, por jo një vaskë.Ajo është shprehur shumë herë se e ka marrë malli për këtë gjë, duke u an k uar te Dave.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

I lo dh ur nga a nk esat e saj, Dave gjeti një zgjidhje dhe i ndërtoi asaj një vaskë xhakuzi në një traktor.Ai e mbushi atë me ujë dhe shampo dhe krijoi vi bra ci onet nëpërmjet një t rapani dore që e ins taloi në të.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…