Adelina: ‘Kur I Kam Tregu Të PasmEt Unë, Femrat Në Kosovë Nuk Kanë Ditë Me Lexu’

Adelina: ‘Kur I Kam Tregu Të PasmEt Unë, Femrat Në Kosovë Nuk Kanë Ditë Me Lexu’

Adelina u shpreh se vajzat ne ditet e sotme po e t eprojn shumë duke i treguar të pa smet..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…