“Për’puthen on Tour” shkon në Fier, e pabesueshme se çfarë ndodh në shesh!!

“Për’puthen on Tour” shkon në Fier, e pabesueshme se çfarë ndodh në shesh!!

Për’puthen on Tour” është ndaluar ditën e sotme në Fier. Grupi me në krye autoren Olsa Muhametin, moderatoren Bora Zemanin, o pinionistin Arjan Konomin dhe pjesën tjetër të ish-përp uth save rinorë janë takuar me shumë të rinj, të cilët kanë pasur mundësi që të bëjnë foto me ta.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ndërkohë au dicionet u zhvilluan në teatrin “Bylis”. “Përputhen on Tour” shoën veror me au dicione të hapura në qytetet më të mëdha në Shqipëri , Kosovë, Maqedoni dhe Malin e Zi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Ditën e nesërme, 11 qershor, ora 18:00 “Për’Puthen on Tour” do të ndalet në Elbasan dhe au dicionet do të zhvillohen në Teatrin Skampa.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…