Ku po shkon kjo botë?! 18 vjeçarja shqiptare i “merr jetën” babait, arsyeja do ju habis

Ku po shkon kjo botë?! 18 vjeçarja shqiptare i “merr jetën” babait, arsyeja do ju habis

Rrethanat e vr asjes së shqiptarit 47 vjeçar nga Kosova M.B., që ka ndodhur të enjten në Cyrih, sipas ra porteve të para ishte e mbuluar nga mi s teri./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ndërkohë, sot a utor itetet k ompetente kanë dhënë një ve rsion lidhur e rrjedhën e kr imit.“Sipas gje ndjes aktuvale të h etimeve, zy ra e prok urorit publik s upozon se vajza 18-vjeçare ka pl ago sur fa t alisht babanë e saj /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

me ar më gjatë një m osmarrëveshje familjare”. Kështu është shprehur pr okurori publik të premten për mediat zvicerane, shkruan 20minuten.Se si ndodhi mo smarrëveshja saktësisht dhe në cilat rrethana 18 vjeçarja ka shkr epur pl u m bat tani për tani është objekt i he t imeve të mëtejshme,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…