Eni Çobani publikon djalin dhe nënën, ngjashmëria me nënën e saj të le pa fjalë..!

Eni Çobani publikon djalin dhe nënën, ngjashmëria me nënën e saj të le pa fjalë..!

Eni Çobani është ndërmjetësuesja më e njohur dhe mjaft e dashur për publikun shqiptar. Ajo çdo fundjavë është pjesë e emisionit “Shihemi në Gjyq”,

ku zhvillon sea nca ndërmjetësimi duke ndihmuar njerëzit të zgjidhin p roblemet mes tyre.Ajo së fundmi ka he dhur në rrjetin e saj ‘Instagram’ një foto të djalit dhe nënës së saj. Duke parë foton me vëmendje vemë re se ata të tre kanë shumë ngjashmëri me njëri-tjetrin.