Urime çiftit: Shqipëtari 25 vjeçar martohet me zvicerranën 70 vjeçare dhe plaka nuk pranoi ti len tra’shëgimi as 1 frang

Urime çiftit: Shqipëtari 25 vjeçar martohet me zvicerranën 70 vjeçare dhe plaka nuk pranoi ti len tra’shëgimi as 1 frang

Kur vjen puna tek letrat për te jetuar shqiptarët nuk i thonë jo asgjëje madje nuk e kanë pro blem edhe moshën. një të ri shqiptarë që ishte i martuar me dy fëmijë, donte të martohej për letra me një të moshuar 70-vjecarë.

Mirëpo loja e tyre u zbuluar nga gj ykata zvicerane dhe shqiptari ngeli me gishta ne gojë. / Ju ftojmë që ta hapni m arketingun për 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive!