Momenti kur ly’pësja në Fushë Kosovë, ia dorëzon “bossit” paratë e mbledhura.

Momenti kur l’ypësja në Fushë Kosovë, ia dorëzon “bossit” paratë e mbledhura.

Shihet thuajse çdo ditë në rrugë të Prishtinës dhe të Fushë Kosovës duke kërkuar lë moshë. Por, një grua nga Prishtina dje është incizuar duke ia dorëzuar një burri paratë që i kishte mbledhur nga qytetarët.
Gruaja që ndal qytetarët në rrugë për t’u kërkuar para, në një video që ka s iguruar Indeksonline shihet në shoqërinë e një burri, të cilat ia dha paratë që kishte mbledhur.

Kjo grua shihet zakonisht në gjendje të çrr egullt, e shoqëruar edhe me persona të tjerë, fëmijë të vegjël e me p roblemeve f izike e me ndore, dhe qëndron çdoherë në rrugët kryesore të kryeqytetit por edhe Fushë Kosovës, duke ndalur kështu çdo veturë, e duke iu kërkuar para personave brenda tyre.Shtype me p0shte ku shkruan v1de0

v1de0