Që 16 vjeçe u martua me një djalë nga Kosova, prek me fjalët e modelja shqiptare: Na ndau vjehrra po rris një djalë e vetme…!!!

Sot në “Ftesë në 5” me Bieta Sulon ishte e ftuar Silvi, një prej modeleve konkurrente në “She’s On Top”, e cila i përloti të gjithë me historinë e jetës.E martuar që në moshën 16 vjeçare me një djalë nga Kosova, Silvi la gjithçka kishte për dashurinë.Ajo tregoi se doli edhe kundër familjarëve për hatër të dashurisë për ish-bashkëshortin e saj, me të cilin u bë nënë e një djali..JU FT0JM TE ND1QN1 V1DE0n P0SHTE:

23 vjeçarja kujtoi sot periudhën e vështirë të shtat.zënisë 6 vite më parë si dhe tregoi arsyen kryesore të ndarjes.
“Familja e tij ndër.hynte shumë te ne, deri te bluza që mbaja veshur. Mamaja e tij do ishte në çdo hap tonin, edhe pse ne banonim në banesën tonë.
Nuk e di, realisht str.esi ndikoi shumë në shtat.zëni. Unë kujdesesha për bashkëshortin tim dhe punët e shtëpisë, por sa herë që vinte ajo gjente diçka… ishte pak edhe xhe.loze mund të them”, u shpreh Silvi.