Mihrije Braha pa pikë problemi/mjelë dhinë ‘live’ në emision

Mihrije Braha pa pikë problemi/mjelë dhinë ‘live’ në emision

Mihrije Braha dhe Naim Abazi ishin të ftuar në emisionin “Ministria e Shyhretit”, ku përveç muzikës, çifti u argëtuan dhe me skenat që aktorët iu ofruan, shkruan GazetaBlic.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

E madje në një moment njëri nga aktorët i sjell Mihrije Brahës një dhi, të cilën asaj iu desh ta m jelte.Dhe në fakt ashtu veproi, pa pikë pr oblemi këngëtarja mjeli dhinë live në emision.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Përveç, dhijës Mihrije Braha dhe Naim Abazi gjithashtu ‘hasën’ dhe me një z og, të cilin e “rrahën”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…