56-νjeςari ankοohej рër νarfëriinë: Ѕ’kam bυkë në ѕhtëрi.

56-νjeςari ankοohej рër νarfëriinë: Ѕ’kam bυkë në ѕhtëрi.

Në dhjetor, në p rag të ndë rrimit të viteve, Bici ka komentuar si tuatën e vë shtirë ekonomike, ndikuar nga pa ndemia.

“Mos të shkojë mendja se i gjithë ky popull këtu ka ardhur për të blerë, por kanë ardhur më shumë për të dalë se u mër zitën duke nd enjur në fu karallëk.

Bëj një xhiro nëpër Pazar dhe shiko a gjen njeri me çantë në dorë duke blerë për Vitin e Ri. Nuk kanë asgjë fare. Unë sot kam blerë vetëm letra për të dre dh ur d uhan.

Ky është Viti Ri i imi, f ukaralliku dhe pa bukë në shtëpi. nuk kam bukë në shtëpi,” ka thënë ai as ok ohe për abc.

N gja rja e rë ndë ndodhi ditën e djeshme në fshatin Dr agostunjë të Librazhdit.