Ku jeni more vîrana se nuk me korkoni a mos deshet un tju them hajdeni te un…

Ku jeni more vîrana se nuk me korkoni a mos deshet un tju them hajdeni te un…

Gjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin tim nuk nd jehem rahat sepse e shoh si bëhet j eta atje, ka shume djem e burra me 100 euro /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

ne muaj nuk jetohet keshtuqe po du mei ndihmu nje djali apo burri prej vendit tim por te jet fukara, me ja bo letrat me e marr ktu edhe me ja ndreq j eten ati dhe mua,jam e but aq sa jam dhe me /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Pun te mir,vetem kam nje kusht veshja do jet ne stilin tim dhe nga njeher ne jav te dal me shoqet e mia pa burrin, jo te me perzihet si vishem edhe pse dal me shoqe, ja siq me shihni jam dhe duaGjithmonë që vi në pushim më saktësisht në vendin tim nuk ndjehem rahat sepse e shoh si bëhet jeta atje, ka shume djem e burra me 100 euro /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…