Kjo është puna që paguhet 400 MlJË dollarë dhe nuk pranonet nga askush…

Kjo është puna që paguhet 400 MlJË dollarë dhe nuk pranonet nga askush…

Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore. Këtë vit i jepet shansi kir;urgëve të rinj të jetojnë /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë. pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në t urnin e natës. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo.Një ishull verior i Zelandës së re, i quajtur Tokoroa zhvillon shpesh konkurse vjetore. Këtë vit i jepet shansi kir;urgëve të rinj të jetojnë këtë vend pune që ofron 400.000 dollarë. Arsyeja pse askush nuk e pranon këtë punë është se do u duhet të punojnë gjithnjë në turnin e natës.Ky qytet është vetëm 1 orë larg nga qendrat e mëdha si Hamilton,Tauranga apo Taupo./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…