Ka burrin në Belgjikë? Ledjana flet nëse do kthehet me Mevlanin: Unë me atë jo më

Ka burrin në Belgjikë? Ledjana flet nëse do kthehet me Mevlanin: Unë me atë jo më

Ledjana së fundmi ka shpa losur pothuajse të gjitha de tajet e lidhjes së saj me Mevlanin. Ajo tha se janë ndarë dhe se lidhja e tyre nuk është se ka qenë diçka e vërtetë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Tutje, Ledjana shtoi se Mevlani nuk ka bërë asgjë drejt saj dhe të gjitha ato që ai thotë se i ka bërë për të nuk janë asgjë, pasi ato janë bërë me r eklama sepse kanë qenë në një emision.Ajo tha se kënga e cila ka qenë de dikim për të nga Mevlani e ka pr ekur pasi është kënduar në mos-pr ezencën e saj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

“Jam pre kur për faktin që është kënduar kënga ime në një festë që nuk isha prezente me një person tjetër që kisha të paktën 3-4 muaj që zi hesha për atë mashkull. Më duket inj orim, nuk më duket respekt apo siç e morën disa që thanë: të këndoi këngën. Ai gjest ishte i nj orim për mua”, ka thënë Ledjana.Ndryshe, Ledjana u pyet se a do kthehen sërish me njëri-tjetrin derisa dha një përgjigje d efinitive “Jo”./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…