Ky është 22-vjeçari që “dyshohet se shkaktoi aksidentin me katër viktima” në Ferizaj

Ky është 22-vjeçari që “dyshohet se shkaktoi aksidentin me katër viktima” në Ferizaj

Pasditen e sotme ndodhi një a ksident tr agjik në fshatin Koshare të Ferizajt ku të vd ekur mbetën 4 persona.

Si pasojë e kësaj, me urdhër të Prokurorit të Shtetit një person është ndaluar për 48 orë për shkak të dy shimit të veprës p enale “Rrezikimi i trafikut publik”, shkruan Indeksonline.

Indeksonline mëson se personi i ndaluar është 22-vjeçari Erton Musilu.

Deri te ak sidenti i komunikacionit, dys hohet të ketë ardhur, kur automjeti i udhëtarëve Audi me targa vendore, e drejtuar nga E.M (M/SHK/) 22 vjeçar po qarkullonte, nga drejtimi i Ferizajt në drejtim të Shtimes dhe me të arritur në fshatin Koshare, për shkaqe ende të panjohura, kalon në anën tjetër të lëvizjes dhe ndeshet me automjetin VW Golf me targa vendore, i cili po qarkullonte në drejtimin e kundërt, nga Shtimja në drejtim të Ferizajt.

Si pvasojë e këtij aks identi kanë h umbur je tën 4 persona të cilët ishin në automjetin VW/Golf.