Encën e “traаdhton” çarçafi, i zbulon më shumë ѕe ç’duhet!

Encën e “traаdhton” çarçafi, i zbulon më shumë ѕe ç’duhet!

Një ndër këngëtaret më se ksi të estradës shqiptare, Enca Haxhia, në fotot e fundit është shfaqur shumë “hot” dhe pro voku ese.
Mëngjesin e sotëm, Enca ka nd arë me ndje kësit në “Instagram” një foto ku shfaqet nga sht rati.

Këngëtarja shfaqet e mbuluar me çarçaf, i cili duket se e ka “tradhtuar” paksa pasi i ka nxje rrë gjo ksin jashtë.

Ajo për të ce nsuruar paraqitjen e saj mbi pjesën e gjo ksit shkroi “Mirëmëngjes”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…