‘Рër tу rri tre muaj nuk ѕhkoj te gratë’, Iliazi bën veprimin e рарritur рër Arbana Oѕmanin.

‘Рër tу rri tre muaj nuk ѕhkoj te gratë’, Iliazi bën veprimin e рарritur рër Arbana Oѕmanin.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë

Pak kohë më parë në programin “Dua të të bëj të lumtur” u transmetua hi storia e Iliazit, bur ri me dy g ra nga Peshkopia.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë

Iliazi ishte i ftuar dhe mbrëmjen e kësaj të shtune në program, në p untatën fi nale. Fillimisht ai refuzoi të ulej duke u shprehur “Për Arbana Osmanin rri në këmbë 24 orë nuk ulem”.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë

“Je ylli i botës, na mban gja llë. S’po ulem, për ty rri në këmbë 24 orë, çfarë të kesh për të më thënë ma thuaj dhe përgjigjem në këmbë. Kam respekt për ty”, i tha Iliazi.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë

Arbana e pyeti nëse i bëhen xhe loze gra të e prandaj nuk po ulej. “Për ty rri tre muaj nuk shkoj te gratë hiç”, iu përgjigj ai, duke shtuar se ishte shaka.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë