Trаagjíke: 12-νjeçarí qē hυmbí jetēn ѕot në akѕѕídentín në Gadíme ēѕhtē djaIí i koѕoνareѕ qē u νrаa nga kυnatí në Gjermani.

Trаagjíke: 12-νjeçarí qē hυmbí jetēn ѕot në akѕѕídentín në Gadíme ēѕhtē djaIí i koѕoνareѕ qē u νrаa nga kυnatí në Gjermani.

Fëmija 12-vjeçar që v d iq sot nga ak si de nti në Gadime të Lipjanit, Sinjali merr ve sh se është djali i gruas 33-vjeçare M.M. që u v r a nga kunati i saj në Lohne të Gjermanisë, vitin e kaluar.

Kështu kanë bërë të ditur sin jalizuesit e Si njalit të cilët tha në se ngj ar jet tra gji ke për këtë familje nuk kanë të ndalur.

Fëmija pa tm err in me sytë e tij në dhjetor të 2020-ës, kur xhaxhai ia vr au nënën dhe ia pl ago si babain e tij./GazetaSinjali/