Mërgimtari nga Kosova që “fle” me veturën e tij BMW!

Mërgimtari nga Kosova që “fle” me veturën e tij BMW!

Një mërgimtar nga Kosova në Zurich të Zvicrës, i ka rregulluar veturës së tij një garazh të veçantë brenda shtëpisë, duke ia bërë si ‘sallon’.
Shumë shoferë nga Kosova kanë treguar se janë m arakli të vërtetë të veturave, ku i mirëmbajnë ato deri në detajin më të fundit.

I tillë është edhe një mërgimtar, i cili ka vendosu që t’i rregulloj një garazh me kushte të veçanta veturës së tij BMW.

A.D është mërgimtar i cili është anëtarë i grupit ‘Marakli t’kerreve’ në Fac ebook, i cili ka publikuar dy fotografi të veturës së tij brenda garazhës.

Në fotografi shihet se garazha është e sht ruar me qeramikë, në tavan ka të vendosur ll ogon e BMW’së dhe një dizajn me drita të veçanta. Përveç tyre aty ka edhe ulëse për njerëz.

Ai në fotografitë e publikuara ka thënë se po fle me veturën e tij BMW.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…