I thanë ѕ’do bëѕh dot fëmijë/ Nëna e re feston me gëzim: Tani kam katër fëmijë.

I thanë ѕ’do bëѕh dot fëmijë/ Nëna e re feston me gëzim: Tani kam katër fëmijë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Një nënë që prej vitesh përpiqej të tejkalonte pro.bl.em.et me lindjen e fëmijëve, ka ndarë në rrjet momentin tro nditës kur doktori i tha se do të bëhej me katër fëmijë binjakë njëherësh.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

30 vjeçarja Natalie Maree, nga Roebourne në perëndim të Australisë, shkruan se burrit të saj Kahn ‘thuajse i ranë të f . ik.ët’ kur çiftit iu dha laj mi i lumtur.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Tashmë prindërit tregojnë rregullisht për jetën me katër fëmijët e tyre Maioha Khan, Frankee Gene, Marley Rose e Maddison Grace, së bashku me vajzën e tyre 2-vjecare Kiki.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Natalie nisi të merrte in.jek.sio.ne të regu llta hor.monesh kur u dia.g nos.tiku.a me inf.er.tilitet disa vjet më parë.Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…

Por ajo dhe Kahn u lumturuan kur lindën vajzën e tyre Kiki, pas disa vitesh kur nuk e dinin nëse…Ju ft0jmë të nd1qn1 v1de0n më p0shtë…