3 vite kam qen e martuar me njëkatundar

3 vite kam qen e martuar me njëkatundar

Kosovarja kerkon, jom 33 vjeqe 3 vite isha e martuar me nji katu ndar tash jam ndar dhe e lumtur por jo e k ompletuar dua ta provoj serish martes me nji burr shqiptar por jo fa na tik dhe xhe loz dua te shijoj jeten te shkoj ne fitnes/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

,deti te dal me shoqe dhe jo vetem te rij ne shtepij qe te pres kur do vjen ai nga puna ska lidhje se nga je kryesorja te kuptojsh jeten nese don njoftim me mua kl iko ne rek lam dhe prit 1 minut apo shkruaj ne koment edhe nese ske interes prap te deshiroj qaste te ke dshme dhe fat ne jete…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Kosovarja kerkon, jom 33 vjeqe 3 vite isha e martuar me nji katu ndar tash jam ndar dhe e lumtur por jo e kompletuar dua ta provoj serish martes me nji burr shqiptar por jo f ana tik dhe xh eloz dua te shijoj jeten te shkoj ne fitnes ,deti te dal me shoqe dhe jo vetem te rij ne shtepij qe te pres kur do vjen ai nga puna ska lidhje se nga je kryesorja te kuptojsh jeten nese don njoftim me mua kl iko ne rek lam dhe prit 1 minut apo shkruaj ne koment edhe nese ske interes prap te deshiroj qaste te kedshme dhe fat ne jete…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…