“Вaba, baba”, djaIí i mítur i víktímēѕ рērjeton tm’errín раѕí gjуѕhí i qēIIon tē atín рara ѕуve

“Вaba, baba”, djaIí i mítur i víktímēѕ рērjeton tm’errín раѕí gjуѕhí i qēIIon tē atín рara ѕуve

Djali i m itur i Kudret Saliajt, i cili mbeti i vd ek ur mesditën e sotme pranë Gjy katës së Tiranës ka qenë dë shmitari i ngja rjes.

Ai ka për jetuar momente tm e rri, kur gjyshi i tij i v r au para syve babanë.
Sipas dë shmitarëve, pas kr imit, djali bë rtiste me të madhe “baba baba”, ndërsa është tr embur dhe nga lokali ku ishte i ulur bashkë me të a tij, avokatin Adriatik Cama dhe punonjësen so ciale, është larguar dhe ka hyrë në Gj ykatë.

Atje ai është pritur nga njëra prej punonjëseve të po licisë, e cila e ka mbajtur të përqafuar duke i thënë se i ati është mirë dhe nuk ka asgjë.
Një ngja rje e rë ndë ndodhi ditën e sotme në afërsi të Gj ykatës së Tiranës, ku ish-vjehrri ek z ek utoi me a rmë zja rri ish-dhëndrin e tij 30 minuta para se a ncës gj yqësore.

Pl umbat kanë pl a gosur edhe ish-pr okurorin dhe avokatin, Adriatik Cama, i cili ishte ulur në kafen pranë gj y katës me vi k timën, Kudret Saliaj.Tch