Unë jam shum e bukur burri nuk më meriton mua, po du me u nda sepse po e du nja ma të…

Unë jam shum e bukur burri nuk më meriton mua, po du me u nda sepse po e du nja ma të…

Mua burri po me thot fjale te ndryshme jo te mira. Jam nje gru e martuar kam femije dhe jetoj ne perendim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mbyllet ne dhome nuk vjen te fl ej me mua jam e bukur shum dhe jame e sjellshme dhe qdo here mendon se une e t radhtoj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet.

Ai nuk fle n me mua nuk kemi asgje net1me bashk ka 4 muaj,Une vertet jam lodh me kete s ituat jam e re kam nevoj per një burr per me fjet e jo per kso ll afe te kota per te pare.Mua burri po me thot fjale te ndryshme jo te mira. Jam nje gru e martuar kam femije dhe jetoj ne perendim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…