Tuna: U ktheva në Katolike ashtu siç ishin të parët tanë, GËZUAR!!

Tuna: U ktheva në Katolike ashtu siç ishin të parët tanë, GËZUAR!!

Këngëtarja Atuna Sejdiu së fundi ishte e ftuar në një emision pas një kohë të gjatë, ajo shpalosi shumëçka nga jeta e saj pr ivate dhe publike.Tuna tregoI për lindjen e fëmijes së parë, po ashtu foli edhe për ra portin me Norën dhe Robertin që kanë qenë mjaft të komentuar në media rozë.

Ishte ra portuar para dy vitesh se kengetarja nga Maqeqdonia,Altuna Sejdiu,ishte k onvertuar ne fene katolike… sht1pe rek1ame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e pl0te e saj