Pamjet e fundit nga Venecia, Ja çfarë po ndodh atje

Pamjet e fundit nga Venecia, Ja çfarë po ndodh atje

Në qytetin lagunë italian lartësia e ujit ka arritur në 187 cm, shumë shumë pranë re kordit të 1966 kur uji kapi lartësinë 190 cm Mësohet /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…

gjithashtu se mo numentet h istorikë janë të rre zikuar Si tuata ishtë a larmuese, pamjet flasin vetë Megjithatën ga pamjet live te webcamerave te vendosura ne qytet, duket se si tuata eshte drejte permirëesimit shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare po ndodh ne venecia./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet…

Në qytetin lagunë italian lartësia e ujit ka arritur në 187 cm, shumë shumë pranë r ekordit të 1966 kur uji kapi lartësinë 190 cm Mësohet gjithashtu se m onum entet historikë janë të rr ezikuar Si tuata ishtë al armuese, pamjet flasin vetë Megjithatën ga pamjet live te webcamerave te vendosura ne qytet, duket se si tuata eshte drejte permirëesimit shtipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se cfare po ndodh ne venecia./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet