Martohet Big Mama? Nën vellon e bardhë këngëtarja publikon fotot nga “nata e fundit e beqarisë”.

Martohet Big Mama? Nën vellon e bardhë këngëtarja publikon fotot nga “nata e fundit e beqarisë”.

Big Mama ne “naten e fundit te beqarise”
Këngëtarja e njohur, Big Mama është një emër mjaft i dashur për të gjithë shqiptarët dhe jo vetëm. Edhe pse vitet kanë kaluar Big Mama ka ditur si të qëndrojë në sk enë dhe ti rez istojë konkurencës së madhe.

E shkë putur nga mediat rozë, ajo është përpjekur që je tën e saj pri vate ta mbajë sa më larg dhe duhet ta themi se ja ka arritur më së miri. Mirëpo, së fundmi Big Mama ka vendosur që të na tregojë një “sekret” fare të vogël, natën e fundit të saj të beqarisë.

Përmes një fotoje me mikeshat e saj këngëtarja ka organizuar një super feste, ku mb izotëronte ngjyra “pink” dhe Bigu e veshur si një nuse moderne.

E vetmja gjë që ne dimë eshte se ajo prej vitesh po shijon një histori të bukur dashurie, por a ishte vërtet kjo “nata e fundit e beqarisë” apo projekti i rradhës së saj, nuk e dimë.